hybsky87

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Milion ludi fandi Ficovi

Presne tak..všetky posledné voľby to ukázali a dokázali. Milión ľudí volilo SMER-SD, s pán Ficom na čele. Celá mapa Slovenska je a bude červená. Jednoznačne najviac ľudí ktorí sa zaujímajú o spoločenské, či politické dianie je sociálne ľadených. Myslím, že práve táto časť ľudí, voličov je inteligencia nášho národa. Však ktorý človek by si chcel zvoliť niekoho kto by ho viac zadlžoval, zdražoval mu základné pre život nevyhnutné veci, či zdravotníctvo a školstvo hnal do kanalizácie. Presne len volič zlepenca, resp. hlupák, ktorý buď z toho má prospech alebo vidí ako slepý v tunely. Tento chaos a zmätok ktorý tu vytvára vláda tejto slabošky, je niečo príšerné, úbohé. Podľa mňa by sa zdražovanie malo preniesť len na ľudí ktorí volili tohto odporného zlepenca. Obávam sa, že zrazu by tých voličov hlásiacich sa k pravici bolo veľmi, veľmi málo. Možno len Mikloš, Sulík, Bugár, Zajac a pár ďaľších "pandrlákov". Osobne som sa niekoľko krát stretol s pánom Ficom a musím skonštatovať, že on je jediný momentálne možný človek, ktorý nás môže zachrániť. Radičová by mohla byť tak maximálne krčmárkou niekde v dedine, kde by síce aj tak dlho nevydržala, lebo by ju nestrpeli ľudia a to nie len kvôli jej ohavnému výzoru. Som strašne zvedavý ako si kúpia Sulíka, aby zahlasoval za euroval, resp. ako potom vysvetlí EÚ, že zrazu jej silná a jednotná vláda nepodporila tento val. Bude to pohroma pre Slovensko, vlastne už aj je. Nemohla namiesto Stana ležať ona? Musí sa on od hanby prekrúcať v hrobe. Ja by som jej rád nosil kvietky na hrob. A nielen ja. A aby som nezabudol na kresťana Lipšajcza. Raz v TV povedal...cca. Saddám Husajn si popravu zaslúžil. On si asi myslí, že ho popravil Boh. Možno teda jeho Boh, Boh celej pravice ...menom U.S.A. Čiže áno, sme národ hlupákov, inak by SMER-SD mal 100% hlasov.

Politika | stály odkaz

Komentáre

  1. to ja
    tvrdim uz davno,ze sme narod hlupakov,vysledky volieb to jasne ukazali.a teraz konecne poznam,aspon virtualne niekoho,kto volil fica,pretoze stale mi vrtalo hlavou,odkial sa rekrutuju jeho volici...a ano,takto nejak som si ho i predstavovala - priat byvalej premierke smrt,oslavovat fica ako jedineho mozneho zachrancu,velebit jeho politicke kroky...na to,aby sme boli narodom hlupakov,netreba,aby 100%naroda volilo Smer, jeho volici to uspesne zvladli aj bez hlasov jeho nevolicov...:-(
    publikované: 13.06.2013 16:40:58 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  2. hybský 87
    ==Myslím, že práve táto časť ľudí, voličov je inteligencia nášho národa. ==no ja si nemyslím, že všetci, čo ho volili, boli tí najinteligentnejší. volili tí, ktorí ráno vstanú a majú zarobené
    ==Však ktorý človek by si chcel zvoliť niekoho kto by ho viac zadlžoval, zdražoval mu základné pre život nevyhnutné veci, či zdravotníctvo a školstvo hnal do kanalizácie.==práve to robí naša vláda=degraduje školstvo, uzurpuje zdravotníctvo. opýtaj sa ty tvojich starých rodičov, či im nevadia poplatky za lieky, poplatky, za RTG atď
    ==Tento chaos a zmätok ktorý tu vytvára vláda tejto slabošky, je niečo príšerné, úbohé.==voľ slová! ak myslíš Radičovú, tak si vedľa Radičová je silná osobnosť, ktorá nemusela používať hanlivé slová, aké používaš ty.
    UŽ RADŠEJ NEJDEM ANI KOMENTOVAŤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ==Nemohla namiesto Stana ležať ona?==nuž milý môj, každému je čas súdený a ty si daj pozor, aby si nebol skôr zrazený k zemi, ako ona.
    Staré slovenské porekadlo hovorí: vtáka poznáš po perí a človeka po reči a ty si sa práve rečami začlenil k percentám tvojej poslednej vety.
    publikované: 16.06.2013 16:36:58 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014